De Ontmoeting op Afstand

Ontmoeting met de Verwarring
Deze maand zou de voorstellingsreeks De Ontmoeting met de Verwarring in première gaan en langs zes schouwburgen reizen. In deze live-documentaire maakt het publiek kennis met Karlijn Roex. Karlijn kreeg zowel een universitaire graad als het label ‘verward persoon’ toegekend. De voorstelling pelt vooroordelen over verward gedrag laagje voor laagje af en ontwart letterlijk het web van sociale codes. In deze verwarrende tijden blijkt het thema relevanter dan ooit.

Ontmoeting op Afstand
Achter de schermen en op afstand gaan we door met de repetities en verkennen we hoe we ondanks de maatregelen van het RIVM elkaar toch kunnen ontmoeten. Op donderdagen 21 en 28 mei organiseren we De Ontmoeting op Afstand: een openbare repetitie met Karlijn. Je krijgt een kijkje in de keuken nu we tijdelijk niet in het theater terecht kunnen.

Een online Stormkamer waarin we in gesprek gaan met Karlijn, hoe zij het leven en haar plek in dit ‘nieuwe normaal’ ervaart, doorweven met muziek, mediastormen en beeldende kunst.

Datum
Donderdag 21 mei 2020
Donderdag 28 mei 2020

Tijd
20:30 tot 21:00, daarna is er ruimte voor vragen en een nagesprek.

Waar
Vanaf je eigen laptop of computer via Zoom.

Aanmelden  
Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar info@stormkamer.nl en vermeld daarbij de datum waarop je in wil tunen via Zoom. We sturen je op de dag zelf de toegangslink en verdere praktische uitleg.

Hopelijk tot de 21e of 28e!

De Ontmoeting op Afstand
Schuiven naar boven