Een kosmische ontmoeting

Een kosmische ontmoeting is een buitenzinnige en muzikale performance over Simoon. Ze maakt met haar muziek contact met aliens. Bovendien is ze op aarde om ons voor te bereiden op een leven met buitenaardse invloeden.

Stormkamer geeft zich over aan alles wat het universum ons geeft en stelt zichzelf de vraag wat waarheid is. Zijn we in staat door andermans ogen naar onze wereld te kijken? Durven we te twijfelen waar we in geloven? En waar zit voor jou de shift naar een betere, harmonieuze wereld en onze universele waarheid?

In een speciaal gecreëerd planetarium ontmoet je Simoon en gaan we op zoek naar onze vooroordelen over andere of misschien wel extremere visies. We zoomen uit, kijken naar onszelf, laten we ons raken door een Kosmische Ontmoeting en vinden we dan samen een universele waarheid?

 

Concept & Regie: Hanna van Mourik Broekman Met: André Joosten en Simoon de Wit | Dramaturgie: Kim Zonneveld | Vormgeving: André Joosten en Peter Vandemeulebroecke | Sound design: Bram Schouw | Kostuumontwerp: Faye van de Vorst | Productie: ’n More | Decorbouw: Simon Haen | Techniek: Van Meel Sound & Lightning | Marketing & Communicatie: Naomi Swinkels | Campagnebeeld: NEST: Wiesje Peels en Trijntje Keijser | Fotografie tijdens voorstelling: Barbara Medo | In samenwerking met: Chassé Theater Breda, De Kring Roosendaal, Het Speelhuis Helmond, Schouwburg Concertzaal Tilburg

Na mijn eerste contact met de Pleiadians dacht ik, ‘holy shit, ik heb contact met aliens!’ mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Al mijn hele leven was ik bezig met spiritualiteit en heling, en 4 jaar geleden begon een diepe transformerende reis wat mijn leven, mijn levensstijl en visie op de wereld drastisch veranderde. Onbewust werd mijn heldervoelendheid en helderhorendheid geactiveerd en er begon een ontdekkende reis naar mijzelf en mijn binnenwereld, en de energetische wereld vol met informatie en magie.

Mijn achtergrond als professioneel zangeres en songwriter maakte het erg spannend om mijn contact (vaak in gezongen klanken genaamd lichttaal) met o.a. De Pleiadians naar buiten te brengen. Ik ging van dance en drum and bass zangeres, (werkend met grote namen als Outblast en de Wu Tang Clan) naar het zingen met aliens in een galactische taal voor het onderbewuste en de ziel.

We zitten in een bewustzijn shift op aarde, en ik geloof dat steeds meer mensen contact zullen krijgen met buitenaardse. Ik vind het een geweldige tijd om te leven en deel te nemen aan de transformatie van moeder aarde en in mijn missie te stappen van lichtwerker. What an exiting time to be alive!

Een liefdevol gesprek tussen een zelfverklaarde ‘wappie’ en een geloofsverlater.

Intimiteit en medemenselijkheid voeren de boventoon in deze georkestreerde collisie, waarin Van Mourik Broekman nu en dan als moderator optreedt. De regisseur laat de frictie tussen haar twee spelers langzaam opbouwen en laat ze tevens eigenhandig hun ideale wereld met lampen en engelenvleugels creëren.
Wil je het gehele artikel lezen? Klik hier

De Stormkamer-methode ontleedt een maatschappelijk vraagstuk in 4 stappen. Op deze manier brengt Hanna verschillende perspectieven op één en hetzelfde onderwerp in beeld.
Klik op de afbeelding voor meer informatie de Stormkamer-methode en de 4 stappen.Stormkamer-methode

Benieuwd hoe we terugkijken op de voorstellingen van De Salon: Een Nieuwe Wereld?
Lees het verslag hier.

Schuiven naar boven