Podcast: Het Gesprek tussen Weelde en Gebrek

Hanna en Kim nemen je in deze podcast over bestaandsonzekerheid mee in een vijftal belangwekkende gesprekken. Zowel zachtmoedig als schaamteloos bevragen ze de ander en zichzelf.

Theatergezelschap Stormkamer doet onderzoek naar bestaansonzekerheid en ongelijkheid in Nederland. Termen die je tegenwoordig veel hoort, maar wat betekent het precies? En hoe gaan we met elkaar om, als de één te veel heeft en de ander te weinig? 

Elk gesprek is in een andere stad, met een ander persoon, met een andere verhouding tot het thema. We willen het gesprek openbreken, want hoe kan het dat met alle beste bedoelingen armoede nog steeds bestaat?  

We ontwikkelen nieuwe afleveringen van de podcast in iedere stad waar we research doen, resideren en onze theatrale talkshow, De Salon tussen Weelde en Gebrek, speelden.

De eerste drie afleveringen, vanuit Arnhem, Heerlen en Breda, zijn nu te beluisteren. De volgende afleveringen verschijnen de komende maanden. Heb je vragen of ga je graag met ons in gesprek? Dan horen we graag van je!

Deze podcast maakt deel uit van onze thematiek armoede. 

Podcast: Het Gesprek tussen Weelde en Gebrek
Schuiven naar boven