Het Gesprek tussen Weelde en Gebrek – Podcast

Theatergezelschap Stormkamer doet onderzoek naar bestaansonzekerheid en ongelijkheid in Nederland. Termen die je tegenwoordig veel hoort, maar wat betekent het precies? En hoe gaan we met elkaar om, als de één te veel heeft en de ander te weinig? 

Hanna en Kim nemen je in deze podcast mee in een vijftal belangwekkende gesprekken. Zowel zachtmoedig als schaamteloos bevragen ze de ander en zichzelf.
Elk gesprek is in een andere stad, met een ander persoon, met een andere verhouding tot het thema. We willen het gesprek openbreken, want hoe kan het dat met alle beste bedoelingen armoede nog steeds bestaat?  

We ontwikkelen nieuwe afleveringen van de podcast in iedere stad waar we research doen, resideren en onze theatrale talkshow, De Salon tussen Weelde en Gebrek, spelen. Aflevering 1 vanuit Arnhem, is nu al te beluisteren! Luister de eerste aflevering van de podcast nu via deze link.
De volgende afleveringen in Heerlen, Breda, Tilburg en Helmond zullen de komende maanden één voor één verschijnen. Heb je vragen of ga je graag met ons in gesprek? Dan horen we graag van je!

Deze podcast maakt deel uit van onze thematiek armoede waar komend jaar drie theatervoorstellingen rondom zullen verschijnen.

Het Gesprek tussen Weelde en Gebrek – Podcast
Schuiven naar boven