Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Salon – Eindhoven

16 oktober | 8:30 pm - 10:30 pm

€12,50

De Salon
Stormkamer
Een theatrale ontmoeting tussen
gekte en glorie


Afwijkend gedrag
Hoe gaan we om met afwijkend gedrag? Wanneer noemen we iemand een filosoof en wanneer psychiatrisch patiënt? En waarom houden we zo van normaal? In deze Salon onderzoeken we met experts en ervaringsdeskundigen uit de psychiatrie de grenzen van gekte en glorie. Gasten en publiek gaan de confrontatie aan met een nieuwe kijk op de stad buiten het rode pluche.

Stormkamer: De Salon
De Stormkamer is een methode waarin theatermaker Hanna van Mourik in vier stappen vorm geeft aan de botsing tussen verschillende waarheden. De Salon is stap 2: een bijzondere stadsgenoot is gastcurator van de avond en verkent met inspirerende mensen, verhalen, muziek en eten zijn of haar kijk op de stad en het leven. Dit keer staan bekijken we de wereld van de psychiatrie en wonen in de stad Eindhoven vanuit de blik van de professional, de bewoner en de cliënt.

Programma
Gastcurator van deze Salon is Toon Walravens. Toon heeft ervaring op zeer veel vlakken, niet zelden afwijkend. Na een onstuimig leven adviseert hij nu zorginstellingen en -verleners. Zo is hij ambassadeur Groeirijk GGzE en forensische zorg De Woenselse Poort. Daarnaast is hij hoofdopleider en manager opleidingen Steunend Relationeel Handelen (SRH) en Strengths bij Rinogroep Utrecht.

“Ik denk dat in het leven iedereen soms een gedeelte van zichzelf wegmoffelt. Anders valt er bijna niet meer met elkaar samen te leven. Hoe vertel ik bijvoorbeeld dat ik het grootste deel van m’n leven in jeugdzorg, gevangenis, forensische ggz en met verslaving heb geleefd?”

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
8:30 pm - 10:30 pm
Kosten:
€12,50
Website:
https://www.parktheater.nl/nl/programma/7897/Tg_Nomen/Stormkamer_de_Stad/

Organisator

stormkamer
Telefoon:
12345678
E-mail:
info@stormkamer.nl
Website:
stormkamer.nl

Locatie

Pand P
Leenderweg 65
Eindhoven, 5614HL
+ Google Maps
Schuiven naar boven