Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gedeelde Grond – Festival Op de Grens Roosendaal

11 september 2021 - 12 september 2021

€12,50

Een beeldende audio voorstelling in de openbare ruimte


Er lijken steeds diepere kloven te ontstaan tussen verschillende denkwerelden en overtuigingen in onze samenleving. Verschil van perspectief wordt niet alleen steeds zichtbaarder in de media, maar is ook vaker onderwerp van gesprek aan de keukentafel.

Vaccinaties, anti-corona protesten, rechtse en linkse politiek, gesprekken lijken sneller te leiden tot discussies, confrontaties en (online) polarisatie. Ook complottheorieën vinden de laatste tijd een grotere collectieve aanhang. Met deze voorstelling maakt Stormkamer in de openbare ruimte plaats voor het uitwisselen van verschillende waarheden en perspectieven voordat ze in steen gebeiteld zijn.


Gedeelde Grond is het resultaat van intensief onderzoek naar persoonlijke verhalen over het effect van verschil in waarheid, perspectief en geloofsovertuiging op vriendschappen, families en werkrelaties. Stormkamer nodigt je uit op een braakliggend terrein, gevuld met gedachten, meningen  en overtuigingen. Sta stil of wandel in je eigen hoofd. Neem bekende paden of ga, daar waar je nog nooit geweest bent. 


 

Gedeelde Grond – Festival Op de Grens Roosendaal

Gegevens

Begin:
11 september 2021
Einde:
12 september 2021
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.chasse.nl/programma/3271/Stormkamer/Gedeelde_Grond

Locatie

Stadoevers
Stadserf 1
Roosendaal, Roosendaal 4701NK
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Schuiven naar boven